De Grote Ommekeer

Be Proud Of Every Scar On Your Heart. Each One Holds A Lifetime’s Worth Of Lessons.

Mijn naam is Frank Buijs, 46 jaar. Vader van drie prachtige dochters. De reden dat ik deze groep ben gestart, is dat ik tot het besef ben gekomen dat ik voor mijn kinderen een toekomst wil in een leefbare wereld. En dat ik daar, hoe gering de bijdrage ook is mijn steentje aan wil bijdragen. Ik ben van mening dat wij afglijden en dat de moraliteit en de wijze waarop wij met elkaar omgaan van kwaad tot erger wordt. Sinds kort uit ik mijn ongenoegen op diverse social media zoals Twitter en Linked In. Wellicht dat er mensen zijn die denken dat het een ordinaire marketing stunt is om zieltjes te winnen. Vooropgesteld dat ik net als ieder ander graag een dak boven mijn hoofd wil, eten nodig heb en een beetje comfort, heeft de werkelijke reden daar totaal niets mee te maken. Wellicht dat gedurende het “proces” duidelijk gaat worden waarom ik deze kruistocht ben begonnen. Ik zal er alles aan doen wat in mijn macht ligt om mensen een spiegel voor te houden. Ik zeg hier niet dat ik de oplossing heb of aandraag of dat ik beter ben dan anderen. Ik geloof ook niet in hel en verdoemenis. Wat ik wel geloof is dat wij mensen prachtige wezens zijn die kunnen veranderen als wij dat willen. Er zijn nog bergen te verzetten om tot die leefbaardere wereld te komen en velen dragen daar absoluut hun steentje aan bij,  ieder op zijn eigen manier. Helaas is er ook een grote groep mensen die het systeem door en door beheersen en perfect door hebben hoe ze geld voor hen kunnen laten werken dat vaak ten koste gaat van anderen. Uiteindelijk heeft deze ongebreidelde groei naar meer ons alleen maar blind gemaakt. Meer informatie met wat ik bedoel met systeem vind je op de volgende pagina. Ik ben van mening dat het huidige wereldwijde geldsysteem in verval is gekomen na loskoppeling van de goudprijs in 1973. Zie hier voor meer informatie.  Mede daarom ben ik van mening dat dit systeem, dat van kwaad tot erger is geworden, zijn langste dagen heeft gehad en toe is aan verandering. Laten we voor gemakshalve uitgaan van de Grote Ommekeer, al denk ik dat er meer voor nodig is dan alleen een oplossing voor dit falende geld systeem om tot die betere en evenwichtige leefwereld te komen. Maar een begin maken met de aanpak van de bron lijkt mij een goeie start!

 

@Apollo Solaris

I AM God’s Divine LOVE in Action I AM God’s Divine WILL and POWER in Action. I AM God’s Divine WISDOM and INTELLIGENCE in ACTION. and I intend to bring PEACE, Love and Light to BALANCE the powers in the world – NOW! I AM APOLLO SOLARIS

 APOLLOSOLARIS.COM

1 Comment

 1. I am serious about doing all I can to balance protecting MY CHILDREN and raising them with values worthy of the respect of the entire planet as well as defending those who haven’t awoken to the evil running rampant in this world. Thank You all for your support, Information and kindness, I hope to meet you all in time!

  Back to HOMEPAGE☼

  “GOD IS; I AM; WE ARE”
  “BE GOOD, BE LEGAL, TELL TRUTH”
  Love & Light ~Apollo

Trackbacks/Pingbacks

 1. Belastingdienst inzake aanslagnummer 1548.72.076.W.30.01.4 en 1548.72.076.H.30.01 - Buijs Advies | Buijs Advies - [...] het met liefde en plezier! Ik heb ooit een brief geschreven waarmee alles is begonnen en die kunt u…
 2. Electrabel Nederland Retail B.V.betreffende weigering verder te betalen 26 mei 2013 - Buijs Advies | Buijs Advies - [...] hout.  Overigens is alles wat ik de afgelopen 6 maanden heb gedaan terug te herleiden naar deze brief.  En…
 3. Mediteren | Apollosolaris's Blog - […] heeft gelezen dan is er een kans dat u zich klein voelt. Graag verwijs ik u nu naar de…
 4. De doos van Pandora | Apollosolaris's Blog - […] Alice in Wonderland July 6, 2013 Een sprookje over hemel & aarde […]
 5. Doos van Pandora deel II | Apollosolaris's Blog - […] Alice in WonderlandJuly 6, 2013Een sprookje over hemel & aarde […]
 6. De doos van Pandora deel V | Apollosolaris's Blog - […] heel erg mijn best doe want dat gun ik u! Alles maar dan ook alles is terug te herleiden…
 7. The Matrix | Apollosolaris's Blog - […] opmerking niets of niemand kan mij stoppen. Nu begrijp ik overigens maar al te goed waarom GOD mij drie…
 8. Klokkenluideronline | Trek ook aan de bel - Buijs Advies | Buijs Advies - […] in op dat wat ik hier te melden heb. Voordat ik naar de inleiding ga verwijs ik u naar…
 9. Tweede kamer | Centraal Justitieel Incassobureau| Ministerie van Veiligheid en Justitie 17 mei 2014 - Apollo Solaris | Apollo Solaris - […] is voor de gezondheid met name die van onze kinderen. Ik heb ooit een brief geschreven die staat HIER Ik…